FELHÍVÁS TERMÉKEK KEDVEZMÉNYESEBB VÁSÁRLÁSÁRA!

XPERTSTUDIO KFT Pályázatot hirdet vissza nem térítendő:

  • PC Számítógép konfiguráció és Laptop vásárlásának támogatására egyszeri pénzbeli támogatást
    [30-150 ezer forint piaci értékű vissza nem térítendő támogatás]
  • Tablet és Android telefonkészülékek támogatásra, melyet ingyen szállítunk le kedvezményezettjeinknek
    [Maximum 150ezer forint piaci értékű vissza nem térítendő támogatás]

Ezzel a lehetőséggel most lecserélheti elavult régi eszközeit új és garanciális számítástechnikai eszközökre. Nem korlátozzuk az erőforrásokat, így a támogatás során mindenben a maximumot nyújtjuk!

Az eszköz támogatás felhasználható távoktatásra -távmunkára, kapcsolat tartásra, online bankolásra, információ cserére, élő videó közvetítésre vagy bármire amit itt fel nem soroltunk!

Eszköz támogatásunk során igyekeztünk minden területet lefedni, amely jelenleg létezik a piacon. Ezekkel az eszközökkel gördülékenyen tud internetezni, dolgozni vállalkozásán vagy szabadidejét eltölteni akár utazás közben. Ez az üzleti megoldás biztosítja ön számára hogy minimális befektetéssel jelentős támogatást tudjon igénybe venni nálunk.

KIK PÁLYÁZHATNAK?

Pályázatainkon való részvételnél minden induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknekalapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknekönkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

A pályázat jogalapja: Társadalom digitalizációja, állampolgárok és szervezetek digitális megjelenésének a támogatása és technológiák népszerűsítése és eszközökhöz juttatása
A pályázatban való részvétel pályázati díjhoz kötött!
Előirányzott támogatás Minimum: 99db-300db támogatható pályázat
Pályázatok feldolgozása: beküldési sorrendben
Pályázatok kiértékelése: záródátumot követő 15-30 munkanapon
Pályázat nyelve: Magyar

A rendelkezésre álló erőforrásainktól és a beérkezett pályázatok függvényében döntünk arról, hogy kiket tudunk támogatni. A támogatásnál lesz akinek minden kérését maximálisan teljesíteni fogjuk, és lesz akinek a kérését el kell utasítanunk.

A döntés, a támogatás odaítélése több tényezőtől is függ. Függ a beérkezett pályázatok számától, függ attól, hogy pontosan milyen  szolgáltatásra pályázik és függ a beadott pályázatok minőségétől, annak egymáshoz történő viszonyulásától.

Pályázati nyereményekből előre meghatározott mennyiség áll rendelkezésre ezeket mindenképpen kiosztjuk.

A támogatási döntés következtében a pályázónak megküldjük a Támogatói szerződést. Érvényes aláírással rendelkező kedvezményezettek 90 napig használhatják fel az Xpertstudio Kft által biztosított kedvezményt!

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS