MENJ BIZTOSRA

A legtöbb hazai termékre általában 1 éves teljes körű jótállást (garanciát) adnak a gyártók, de bárkivel előfordulhat, hogy a gyári garancia lejárta után hibásodik meg a készüléke vagy egyszerűen a hétköznapi használat során éri baleset. Mi azt szeretnénk, hogy a tőlünk megvásárolt tartós műszaki eszközeiddel hosszú távon elégedett legyél!

EXTRA garancia

A www.hardcorepc.hu webshopban vásárolt termékek mindegyikébe beépítettünk egy Extra garanciális szolgáltatást, ami azt jelenti hogy a garancia időt 1 év jótállás +1 év szavatosság mellett biztosítjuk a jótállást a nálunk vásárolt eszközöknél, továbbá ingyenes bevizsgálás, telepítés és szerelési díjat nem számolunk fel!

MIÉRT ÉRDEMES AZ EXTRA GARANCIÁVAL VÁSÁROLNI?

 • A gyári garancia lejárata után bekövetkező belső meghibásodások esetén is biztonságban tudhatod készülékedet.
 • A vásárlással gyakorlatilag életbe lép a +1 év garancia és az ingyenes szolgáltatások! Ez az ASZF-ben is megtalálható!
 • A választott fedezetbe tartozó meghibásodás esetén a biztosított készüléket a feltételekben rögzítettek szerint, szerződött partnerünk megjavíttatja vagy kicseréli,
  a kárügyintézés egyszerű és gyors.

Az 1 év garancia lejáratát követő +1 évben, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

Ezáltal ugyan termékeink drágábbak de az elkövetkezendő 2 évben biztonságban tudhatod készülékedet! Amennyiben a garanciális feltételek meghiúsulnak (nem szakszerű használat) úgy az ingyenes bevizsgálását követően maga a garancia nem érvényesíthető!

Mi az amire nem lehet a garanciát érvényesíteni?

Műszaki cikkek esetén:

 • Ház oldalát nem bontja meg, alkatrészt benne nem cserél
 • Víz az elektronikai alkatrészt nem éri
 • Nem teszi ki nagyfokú hőhatásnak
 • Megfelelő töltőkábelt és adatkábelt alkalmaz
 • Áram ingadozás, villámlás, természeti katasztrófa és a gyártó által meghatározottak kizárják a garancia érvényesítését (Nem gyártási hibából származó meghibásodás)

Bevizsgálási díj:

Garancia időszak alatt a bevizsgálás minden esetben ingyenes, amennyiben külső vállalkozónál vizsgáltatjuk be a bevizsgálási díjat az Xpertstudio Kft fizeti meg az ezzel járó költséget. 

A garancia csak műszaki cikkek esetén érvényesíthetők: háztartási gépek, laptopok, számítógépek, számítástechnikai eszközök, szórakoztató elektronika, okostelefonok, tabletek, drónok...

HASZNÁLT KÉSZÜLÉKEKRE AZ EXTRA GARANCIÁT NEM LEHET ÉRVÉNYESÍTENI MÉG TÁMOGATÁS MELLETT SEM!
HASZNÁLT KÉSZÜLÉKEK ESETÉN EGYEDI GARANCIÁLIS IDŐSZAKOT TUDUNK BIZTOSÍTANI

Garancia és szavatosság kérdésében a 30% kedvezmény igénybevételével a kedvezményezettet is megilleti a +1 teljes körű garancia laptopok és asztali számítógépek esetén!

Vásárlás előtt érdeklődjön!

Fogalomtár Vásárlói garancia Szavatosság Garancia


 

Garancia igénybejelentés

  Az űrlap használatával Ön egyetért azzal, hogy az ezen weboldalon tárolja az adatokat.