hardcorepc.hu

2020-BAN 40%-OS ÁREMELKEDÉSRE SZÁMÍTHATUNK

A drágulás mögött az efféle incidensek mellett egyéb dolgok is állnak. Például a gyártók a túltermelést látva úgy döntöttek korábban, hogy nem sietnek a kapacitás-bővítéssel, így a túlkínálat idővel megszűnhet, valamint hiány is kialakulhat, ha egyes termékek miatt hirtelen nagy mennyiségben lesz szükség a NAND Flash lapkákra. A lehetséges okok mögött húzódhat meg az is, hogy a termeléshez szükséges nyersanyagokból nem áll rendelkezésre elég, de az is benne van a pakliban, hogy a kereslet-kínálat közötti ingadozásokat nem tudják olyan gyorsan lereagálni a vállalatok, ahogy kéne – pont az elhalasztott kapacitás-bővítések miatt.

Az előrejelzés tehát nem valami rózsás, hiszen idén akár 40%-os áremelkedésre is sor kerülhet a NAND Flash piacon, ami a kiskereskedelmi árakra is egészen biztosan hatással lesz. Az egyelőre kérdéses, hogy a folyamat mennyire húzódik majd el, idővel kiderül.

Elolvastad a cikket? Kérlek oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

--- AJÁNLATOK ---

 

Részletekről érdeklődjön a TEES Nonprofit Kft ügyfélszolgálatunkról vagy olvassa el a pályázat feltételeit!

 

Vásárlás után azonnal Letölthető az E-könyv

Megrendelem

 

Amennyiben 100%-os kuponkódot szeretnéd

                 úgy korábbi pályázatban biztosított lehetőséget még felhasználhatod, melyet partnerünk biztosít most számodra. Hívd a telefonszámot és már kapod a kedvezménykódot amivel 0 forint lesz a pályázatban való részvétel végösszege!

TELEFONÁLOK A KUPONÉRT +36 90 900 202

A Vipex IVR vonalunk az év minden napján 0-24 óra között elérhető. A telefonszám hívásával egyidejűleg elfogadja az általános adatvédelmi feltételeket. Az eseménydíjas hívás bruttó 5080 forintba kerül.

Exit mobile version