hardcorepc.hu

JÚNIUS 16-ÁN RAJTOLHAT EL AZ AMD B550-ES LAPKAKÉSZLETE?

A B550-es lapkakészlet bemutatására ennél korábban, még május közepe után sor kerülhet, azaz most már nem kell sokat várni az új alaplapokra sem.

Az AMD B550-es lapkakészletét nagyon régóta várja a piac, ám az újdonság még mindig nem jelent meg hivatalosan – sokak nagy-nagy bánatára. Az iparági források szerint alig két hónap múlva változni fog a helyzet, ugyanis az AMD 2020. május 21-én végre leránthatja a leplet az új lapkakészletről, így ezen a napon az összes technikai részletre fény derülhet. Az új alaplapok ekkor sajnos még nem érkezhetnek meg az üzletek polcaira, ugyanis a rendes rajt majd csak 2020. június 16-án lesz – majdnem egy évvel az X570-es lapkakészlet rajtja után.

A B550-es alaplapok elhozhatják a kereskedelem fő áramába is a PCI Express 4.0-s támogatást, igaz, a korábbi pletykák szerint ezeknél a termékeknél csak a felső PCI Express x16-os, illetve a felső M.2-2280-as slot kaphatja meg a szóban forgó szabvány támogatását, ám ez az esetek nagyon nagy részében bőségesen elegendő is lesz. A PCI Express 4.0-s támogatás miatt drágább „elektronikai tartalommal” készülnek ezek az alaplapok, ugyanis a feltételek teljesítéséhez komolyabb dizájnra van szükség, így a B550-es alaplapok valamivel drágábbak lesznek, mint B450-es társaik. Az X570-es alaplapok ára cikkünk írásakor éppen 53 490 és 285 490 forint között helyezkedik el, modelltől függően. A B450-es alaplapok ezzel szemben a 21 990 és a 69 390 forint közötti ársávot foglalják le.

A B550-es modellek érkezésével végre elérhetőbb áron lehet majd PCI Express 4.0-s támogatással ellátott platformra váltani, valamint drága X570-es, illetve előző generációs B450-es alaplapot sem kell „alternatívaként” választani. Az egyelőre kérdéses, hogy a B550-es alaplapok pontosan mely ársávba érkeznek, illetve az is rejtély, mennyivel lesznek drágábbak B450-es társaiknál. Nagyjából egy hónap múlva fény derül a részletekre, két hónap múlva pedig már azt is látni fogjuk, milyen árcédulát kapnak az egyes B550-es modellek.

Elolvastad a cikket? Kérlek oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

--- AJÁNLATOK ---

 

Részletekről érdeklődjön a TEES Nonprofit Kft ügyfélszolgálatunkról vagy olvassa el a pályázat feltételeit!

 

Vásárlás után azonnal Letölthető az E-könyv

Megrendelem

 

Amennyiben 100%-os kuponkódot szeretnéd

                 úgy korábbi pályázatban biztosított lehetőséget még felhasználhatod, melyet partnerünk biztosít most számodra. Hívd a telefonszámot és már kapod a kedvezménykódot amivel 0 forint lesz a pályázatban való részvétel végösszege!

TELEFONÁLOK A KUPONÉRT +36 90 900 202

A Vipex IVR vonalunk az év minden napján 0-24 óra között elérhető. A telefonszám hívásával egyidejűleg elfogadja az általános adatvédelmi feltételeket. Az eseménydíjas hívás bruttó 5080 forintba kerül.

Exit mobile version