hardcorepc.hu

Profi szintre emelte a VR headsetjét a HP

A HP új VR headsetet jelentett be, amelyet leginkább a Z4-es munkaállomásuk mellé szánnak, de persze használható bármilyen modernebb PC-hez.

A Windows Mixed Reality Professional Edition két darab 2,89 hüvelykes LCD kijelzőt kapott, amelynek meghajtása HDMI 2.0-s interfészen keresztül történik, a felbontásuk pedig 1440×1440 pixel. Ezzel két szemre levetítve 2880×1440 képpontban történik a leképezés, míg a látószög nagyjából 100 fokos. A vertikális frissítési frekvencia függ a számítógéptől is, ugyanis HDMI 2.0-s kimenet mellett elérhető a 90 Hz, de HDMI 1.4-gyel be kell érni 60 Hz-cel.

A fejkövetést 6DoF mozgásérzékelés biztosítja, vagyis a headset teljesen önálló, nem szükséges külső érzékelő a fej pozíciójának meghatározásához, továbbá van még rajta két előlepi kamera a kiterjesztett valósághoz, illetve két kontroller is a csomag része.

A technikai specifikációk alapján a Professional Edition verzió nem sokban különbözik a normál modelltől. A kialakítás tekintetében azonban viszonylat sok az eltérés. A legfontosabb újítás, hogy az arcra tapadó párnácska leszedhető és könnyen tisztítható, ami eléggé fontos igény olyan környezetben, ahol egy headsetet többet is használnak, továbbá a HP tartalékpárnákat is biztosít. Emellett a fejre történő rögzítést elősegítő keret mérete is nagyon gyorsan megváltoztatható, így könnyen hozzáigazítható a headset az eltérő fejméretekhez.

A Professional Edition igazán a szoftveres fronton próbál kitűnni, így a csomag része a VR Launch Kit, ami a VR tartalomtervezést segíti különböző szoftveres eszközökkel. Mindezért a HP 449 dollárt kér.

Elolvastad a cikket? Kérlek oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

--- AJÁNLATOK ---

 

Részletekről érdeklődjön a TEES Nonprofit Kft ügyfélszolgálatunkról vagy olvassa el a pályázat feltételeit!

 

Vásárlás után azonnal Letölthető az E-könyv

Megrendelem

 

Amennyiben 100%-os kuponkódot szeretnéd

                 úgy korábbi pályázatban biztosított lehetőséget még felhasználhatod, melyet partnerünk biztosít most számodra. Hívd a telefonszámot és már kapod a kedvezménykódot amivel 0 forint lesz a pályázatban való részvétel végösszege!

TELEFONÁLOK A KUPONÉRT +36 90 900 202

A Vipex IVR vonalunk az év minden napján 0-24 óra között elérhető. A telefonszám hívásával egyidejűleg elfogadja az általános adatvédelmi feltételeket. Az eseménydíjas hívás bruttó 5080 forintba kerül.

Exit mobile version