hardcorepc.hu

Visszakapcsolták a letiltott magyar Facebook-fiókokat, kiderült a zárolás oka

Sokak számára megnyugtató eredménnyel zárult a Facebook vizsgálata. A közösségi oldal üzemeltetői hivatalos közleményt adtak ki, melyből a tiltás oka mellett az is kiderült, hogy a hét során – tévesen – letiltott fiókok felhasználói újra használhatják a Facebookot.

Hétfőn tört ki a hazai felhasználók körében egy rejtélyes tiltási hullám, mely során ezrek hozzáférését zárte le a Facebook. A helyzet keddre sem oldódott meg, sőt olvasóink beszámolói szerint furcsa epizódokkal bővült. A hét folyamán sok Facebook-oldal rajongói tábora is morzsolódni kezdett, a Facebook pedig elkezdte vizsgálni az ügyet. A közösségi oldal ügyintézői még pénteken is olyan válaszokat adtak a felhasználóknak, hogy “biztonsági okoknál fogva sajnos nem adhatunk további tájékoztatást arról, miért tiltottuk le a fiókoadat. A döntés végleges.”

Aztán szombat hajnalban kiderült, hogy mégsem végleges a döntés.

Forrás HVG: https://hvg.hu/tudomany/20190622_facebook_letiltott_facebook_tiltas_feloldasa_instagram_fiok_facebook_valasza

Elolvastad a cikket? Kérlek oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

--- AJÁNLATOK ---

 

Részletekről érdeklődjön a TEES Nonprofit Kft ügyfélszolgálatunkról vagy olvassa el a pályázat feltételeit!

 

Vásárlás után azonnal Letölthető az E-könyv

Megrendelem

 

Amennyiben 100%-os kuponkódot szeretnéd

                 úgy korábbi pályázatban biztosított lehetőséget még felhasználhatod, melyet partnerünk biztosít most számodra. Hívd a telefonszámot és már kapod a kedvezménykódot amivel 0 forint lesz a pályázatban való részvétel végösszege!

TELEFONÁLOK A KUPONÉRT +36 90 900 202

A Vipex IVR vonalunk az év minden napján 0-24 óra között elérhető. A telefonszám hívásával egyidejűleg elfogadja az általános adatvédelmi feltételeket. Az eseménydíjas hívás bruttó 5080 forintba kerül.

Exit mobile version