GÉMER konfigurációk


VR Ready konfigurációval ellátott gépek akadás nélkül meghajtják VR készülékét


Ez a konfiguráció lehetővé tesz egy STEAM VR vagy OCULUS RIFT készülék meghajtását! Gép belseje egy bivaly erős processzorral szerelt számítógép, így a VR mellett akár 3db 4K-s monitor is meghajtható vele. Nincs kompromisszum!

Microsoft termékek


Windows 10 operációs rendszerrel szerelt gépek

Az Ön biztonsága érdekében, a legújabb Windows 10 operációs rendszerrel szereljük gépét. A legújabb szoftver környezettel sokáig bebiztosíthatja magát.

Vállalati megoldásaink nagyobb hatékonyságot és gördülékenységet adnak az Ön számára. Konfigurációinkat úgy alkottuk meg hogy a sebesség mellett halk működést és hosszú stabilitást adnak dolgozói számáraOtthoni konfigurációk

Ez a típus egy átlagos magyar család igényeinek lett összeállítva.

Ennek a gépnek az ár teljesítmény mutatója a legmegfelelőbb, hogy a család mindig minden információt elérjen és a lehető legtöbb mindent is megfelelő sebességgel futtassa. Nem akadály a 1080px FullHD filmek futtatása, zene hallgatás vagy esetleg a napi FACEBOOK.

AMD Ryzen konfigurációk

AMD márkával építkezőknek

Most megjelent legújabb AMD processzorral szerelt konfigurációink. Nem kell tartani hogy felpörög a hűtőventilátor, mert alacsony csíkszélességgel előállított processzor nem melegszik, továbbá egyes esetekben jobb teljesítményt nyújt mint az azonos kategóriájú INTEL processzorral szerelt konfigurációk. Ezzel a processzorral minden mai számítógépes játék futni fog. Nem kell kompromisszumokat kötnie.

Vállalati munkaállomások


Önnek sem mindegy hogy alkalmazottai milyen hatékonysággal dolgoznak


Vállalati megoldásaink nagyobb hatékonyságot és gördülékenységet adnak az Ön számára. Konfigurációinkat úgy alkottuk meg hogy a sebesség mellett halk működést és hosszú stabilitást adnak dolgozói számára


Eszközöket és Weboldalt a Green-Light pályázatok keretében a pályázhat meg!

| KÖSZI NEM!
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup